Babyshower
Cadeautjes maken voor mama & de baby
Previous
Next

Workshops

LET OP! Wij geven tijdelijk geen workshops meer in verband met de richtljnen van het RIVM. Wij wachten even af hoe alles zich gaat ontwikkelen en kijken in het nieuwe jaar of we weer workshops kunnen gaan geven. Dit zal dan op locatie zijn.

Meld je nu aan voor één van onze creatieve workshops!

Kom gezellig met een groepje van minimaal 5 personen een workshop bij ons volgen. Gezellig met bijvoorbeeld je familie of collega’s, Kijk welke datum jullie uitkomt en neem dan even contact met ons op om het vast te leggen. Neem nu even contact op als jullie met meer als 5 personen komen dan passen wij de ruimte aan, ivm het corona beleid.

Je kunt bij ons ook een babyshower houden. Gezellig met minimaal 8 tot maximaal 15 personen iets moois maken voor mama en de baby.  Ook kinderfeestjes behoren tot de mogelijkheden. Meer informatie vind je op deze pagina. Ook hier geld, neem even contact op ivm het corona beleid.

Bij groepen vanaf 15 personen komen wij ook op locatie tot een maximale afstand van 30 minuten vanuit Wijchen. Aanmelden voor een workshop graag minimaal 1 week van te voren in verband met de aanschaf van materialen.

Bewegwijzeringsborden

Je gaat 5 bordjes / pijlen schilderen in gewenste kleur. Daarna sjabloneer je er een leuke tekst of quote op. Dan kan hij op een stok of aan een touw bevestigd worden en kun je hem buiten of binnen neerhangen/-zetten.

 

Aanmelden kan via mail of ons contactformulier!

Wandbord

Je eigen wandbord maken; leuk voor in de keuken, huiskamer of ergens anders in je huis. Wordt gemaakt van tuinhout, deze ga je zelf schilderen en voorzien van een mooie tekst. Je krijgt 3 mooie haakjes en een schapje, en die ga je na het schilderen bevestigen. Dit kan naar je eigen idee. Maat van het wandbord is : 50 x 70 cm.

Aanmelden kan via mail of ons contactformulier!

Gruttersbak

Maak je eigen gruttersbak met 2 vakken. De gruttersbak is 60 cm breed. Je schroeft zelf je gruttersbak in elkaar. Daarna schilder of beits je hem in jouw kleur naar keuze of in een stoere beits. Je kunt er ook nog een leuke tekst of symbool op sjabloneren.

Aanmelden kan via mail of ons contactformulier!

Plantentrapje

Je zet zelf je trapje in elkaar, en voorziet hem daarna van een mooi kleurtje. Het trapje kan zowel binnen als buiten staan. Je kunt er ook nog een leuke tekst of symbool op sjabloneren.

Aanmelden kan via mail of ons contactformulier!

Tapasplank XL

Tijdens deze workshop ga je een grote tapasplank van 94 cm maken, naar eigen wens voorzien van tekst. Daarna wordt hij afgelakt of je kun je hem voorzien van een kleurtje. Uiteindelijk komt er een stoer touw aan. Je kunt de tapasplank gebruiken voor het serveren van hapjes, maar ook ter decoratie op tafel leggen en leuk aankleden.

Aanmelden kan via mail of ons contactformulier!

Decoratieladder

Tijdens deze workshop ga je een houten decoratieladder schilderen of stoer beitsen. De ladder is 150 cm hoog. Als je wilt kun je er ook een leuke tekst opzetten. Onderaan komt er een bakje, waar je bijvoorbeeld tijdschriften in kan zetten. Je maakt ook een leuke hanger in de vorm van een hart die je er aan kunt hangen.

Aanmelden kan via mail of ons contactformulier!

Babyshower

U kunt bij ons ook terecht voor een babyshower. Gezellig met minimaal 8 tot maximaal 15 personen mooie cadeaurjes  maken voor mama en de baby.  

Aanmelden kan via mail of ons contactformulier!

Kinderfeestjes

Wij geven ook leuke,  creatieve kinderfeestjes. Bijvoorbeeld een mooi tekstbord maken  voor op hun slaapkamer. Het tekstbord bestaat uit 4 sloophout bordjes/pijlen. Deze gaan ze schilderen, sjabloneren en versieren met de materialen die we aanbieden, zoals schelpen. De bordjes worden dan aan touw bevestigd zodat ze deze leuk kunnen ophangen op hun kamer.

Aanmelden kan via mail of ons contactformulier!

Paasdecoratie

Kom een leuk paasdienblad maken, met leuke decoratie erop. Een paashaas en 2 eieren van hout. Je schilderd en versierd deze naar eigen wens en kleur.

Na de pasen kan je het dienblad weer leuk decoreren met andere decoratie.

Aanmelden kan via mail of ons contactformulier!

Tuinbord

Maak je eigen tuinbord.

Deze is ongeveer 50 x 60 cm. 

Je schilderd de latjes en schroeft hem dan zelf in elkaar. Je schilderd ook 2 plantenpotjes, en je voorziet je tekstbord van een leuke tekst.

Staat erg leuk in je tuin.

Lekker zomers.

 

Aanmelden kan via mail of ons contactformulier!