Contactformulier

Openingstijden

Buiten onze openingstijden zijn wij ook geopend op afspraak.

houten-ladders-bewerkt.jpg

Over mij

Achter mij staat mijn man Sander. Wij zijn al een lange tijd samen, sinds ik nog een jong meisje van 14 was (dat is al lang hè?). We zijn ondertussen 51 jaar. We zijn gelukkig getrouwd en hebben 2 geweldige dochters en een prachtige kleindochter. En niet te vergeten onze grote vriend Faja, onze boxer. Die je elke dag weer aan het lachen maakt. RIP 2020

We hebben in afgelopen jaren net zoals velen van jullie veel meegemaakt. Ontslagen en dierbaren verloren, waaronder mijn schoonvader, een echte Nijmegenaar. Geboren in 1936, op de dag dat de Waalbrug werd geopend. We hebben, naar zijn wens, de as van mijn schoonvader uitgestrooid onder de Waalbrug in Nijmegen. Dit is in de loop van de jaren een speciaal plekje geworden voor ons, we wandelen daar graag en van de mooie stukken drijfhout maak ik unieke lampen en woondecoratie.

Ik vind het belangrijk dat u als klant precies het product krijgt zoals u dat voor ogen heeft en daarom luister ik goed naar uw wensen en neem hier ook de tijd voor. Service staat hoog in het vaandel.

Ik werk ook in opdracht, zodat uw product op maat gemaakt is met een persoonlijke touch! Uw wensen zijn altijd bespreekbaar. Ook als u vragen heeft, hoor ik dat graag.